012LAB slavi godinu dana uspešnog rada: Hvala što ste sa nama

 
Dragi naši partneri, kupci, čitaoci, učesnici naših radionica hvala što ste već godinu dana sa nama i što nam pomažete da svet "uradi sam" elektronike i robotike učinimo dostupnijim i bogatijim.
 
U proteklom periodu smo uradili puno toga na šta smo ponosni i što ovom prilikom želimo da pomenemo. Tu svakako spadaju uspešno realizovane radionice Uvod u svet elektronike i Arduino i Arduino Leonardo – napravi svog miša i tastaturu, koje su izazvale veliko interesovanje mladih ljubitelja „uradi sam“ elektronike i omogućile im da nešto novo nauče.
 
 
 
 
 U toku proteklih godinu dana pripremili smo i brojne pisane i video tutorijale među kojima su bili: Video tutorijal o Raspberry Pi-ju: Šta ide u tu "pitu od malina"?Uvod u OpenELEC, Uvod u programiranje Arduino mikrokontrolera, Pretvorite vaš Arduino u muzički instrument!, Arduino Leonardo - tastatura i mnogi drugi. Nadamo se da su vas oni bar malo zaintrigirali  ili su vam pomogli da rešite neke dileme.
 
 
Od početka rada naše 012LAB onlajn prodavnice imali smo stalan rast  potražnje proizvoda, a vaše najveće interesovanje izazvali su Raspberry Pi mini računar - Model B sa 8GB NOOBS SD karticom, Raspberry Pi Model B, BeagleBone Black, SparkFun pronalazački komplet kao i Arduino proizvodi.  
 
 
U narednom periodu očekujemo još veće interesovanje za proizvode iz sveta "uradi sam" elektronike i robotike i spremni smo da na njega odgovorimo. Za vas takođe spremamo brojne nove tutorijale i bićemo tu da vas još ažurnije obaveštavamo o aktuelnim dešavanjima. Kao i do sada, ostajemo otvoreni za vaše želje, predloge i različite vidove saradnje.
 
Ostanite uz nas da zajedno rastemo i unapređujemo polje našeg zajdničkog interesovanja.