Onlajn prodavnica kojoj verujete: 012lab.com dobio E-Trustmark

Dragi ljubitelji uradi sam elektronike,  svi vi koji ste ste imali ili ćete imati priliku da kupujete preko sajta 012lab.com, sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da je naša onlajn prodavnica dobila E-Trustmark, oznaku poverenja. Time je pokazano da je naš trud da gajimo profesinalan odnos i dobru komunikaciju sa kupcima, i napor da svaki naš proizvod stigne u skladu sa dogovorom, urodio plodom i da je to prepoznato na pravom mestu.

E-Trustmark je oznaka poverenja koju deodeljuje projekat Razvoj elektronskog poslovanja koji finansira Evropska unija, a čiji su korisnici Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija i Ministarstvo privrede.

“Ovom oznakom poverenja prepoznaje se posvećenost i trud koji je Vaša organizacija uložila da bi dostigla visoke standarde etičkog ponašanja u komunikaciji sa e-potrošačima i rezultat je rigoroznog procesa evaluacije od strane stručnjaka koji rade na projektu”, navode iz projekta za Razvoj elektronskog poslovanja.

Dodelom ovog sertifikata dobili smo pravo da na odgovarajućim stranicama našeg vebsajta postavimo E-Trustmark logo projekta Razvoj elektronskog poslovanja, koji pokazuje da smo kompanija kojoj se može verovati kada je reč o isporuci roba ili pružanju usluga koje nudimo. Logo možete pronaći pri dnu svake stranice 012lab.com prodavnice.

Zadovoljstvo naših kupaca nam je uvek bilo na prvom mestu i tako će i ostati. Želimo da naša prodavnica bude mesto preko koga ćete moći da nabavite sve što vama je potrebno za uspešnu realizaciju svih vaših velikih i malih projekata.