Budite među prvim korisnicima WyOki-ja, prvog uređaja za društvene mreže! (VIDEO)

U toku je razvoj WyOki uređaja koji izgleda kao “pametni” sat, ali je zapravo prvi uređaj za društvene mreže! Na projektu njegovog razvoja radi 011LAB tim kao partner belgijskoj start-up kompaniji u oblasti dizajna elektronike.

 

Šta je WyOki?

WyOki je inovativni uređaj koji kombinuje, optimizuje i prikazuje vaše aktivnosti na socijalnim medijima na malom, ali dobro organizovanom ekranu. Koristi baterijsko napajanje i Bluetooth komunikacijom.

MyOki, vam pruža vam mogućnost da birate i menjate boju prstenja oko ekrana uz pomoć 16 lako podesivih LED dioda. Boja “prstena” tako može odgovarati vašem raspoloženju ili situaciji u kojoj se nalazite. Ovo vam može pomoći da prepoznate ljude sličnog raspoloženja, udružite se sa kolegama koje na svom myOki uređaju imaju isti logo, ili možete da MyOki nosite na vidnom mestu kao simbol koji privlači pažnju.

Prsten u boji je svakako najuočljiviji deo myOki uređaja, ali ono što ga istinski izdvaja je WyOki-aplikacija (iOS/Android/Windows). WyOki je revolucionaran softver koji omogućava uređaju da neprekidno i organizovano prikazuje aktivnosti sa različitih profila na socijalnim mrežama.

Konačno ćete moći da imate jasan pregled svih obaveštenja sa različitih socijalnih mreža, poput poruka, poziva, obaveštenja, mejlova… i to sve na malom kružnom ekranu!

MyOki  je vrlo praktičan za nošenje. Možete ga staviti oko zgloba, kao sat, oko vrata ili ga koristiti kao bedž na kom se nalazi vaš omiljeni logo.

Prsten u boji, koji okružuje displej od 1,54 inča i 240x240 piksela, dizajniran je tako da se može prilagoditi svakoj situaciji. Zahvaljujući WyOki aplikaciji, možete da izaberete već definisan prsten ili napravite svoj. Svaka LED lampica ima može da menja boju što vam omogućava da kreirate koliko god želite različitih prstenova.

Sa MyOki  uređajem ćete moći da pošaljete jedinstven prsten dragim osobama, nosite boje tima za koji navijate ili jednostavno obojte dan u omiljene boje!

MyOki će raditi kao vrhunski notifikator prilikom bilo kog oblika socijalne interakcije. Potrebno je samo da podesite LED diode za svaku posebnu notifikaciju i moći ćete da razlikujete na prvi pogled SMS ili poruku sa Tvitera, Fejsbuka ili neke druge društvene mreže!

Pronalaženje načina da se sve ovo pojavi na jako malom ekranu na organizovan način bilo je pravi izazov. Rešenje je bilo kreiranjem navigacije nalik na kocku i prstena u boji koji najbolje signalizira aktivnosti na ekranu. Sve ovo je dodatno optimizovano uz pomoć ugrađene logike za promenu konteksta.

MyOki je dizajniran tako da inkorporira različita profilna podešavanja, kako bi mogao da reflektuje različite aspekte vaše ličnosti.  Dodavanje različitih prstenova svakom od profila, omogućava vam da myOki-ekran promenite kroz promenu boje prstena tako se prebacite u mod koji odgovara vašoj trenutnoj situaciji. Sa promenom boje prstena, na ekranu se pojavljuju samo poruke relevantne za taj profil. Tako možete imati jedan prsten kod kuće, drugi na poslu, treći na pauzi za ručak, četvrti u izlasku…

Kako bi odogovorio na različite potrebe i ukuse, ovaj proizvod je veoma prilagodljiv. Svi uređaji su dostupni u širokom spektru boja, što vam omogućava da ga kombinujete sa odećom. Takođe postoji mogućnost 3D štampe uređaja po želji!

Indiegogo kampanju za ovaj proizvod je krenula i trajaće sve do 16 februara. Postanite jedan od prvih korisnika ovog uređaja i njegovom kupovinom pomozite da se pojavi i zaživi na tržištu!

Svi koji kupe WyOki uređaj do nove godine imaće priliku da posmatraju njegov razvoj i utiču na dodavanje novih opcija.