012LAB postao zvanični distributer Genuina za Srbiju

Dragi ljubitelji uradi sam elektronike, sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da smo postali zvanični distributer Genuino proizvoda za Srbiju. Zahvaljujući tome bićemo u prilici da originalne Genuino ploče i ostale proizvode učinimo dostupnijim na našem tržištu i da vam ih ponudimo po najpovoljnijim cenama.

Kao što većina korisnika dosadašnjih Arduino ploča zna, Genuino je brend koji su stvorili osnivači Arduina - Massimo Banzi, David Cuartielles, Tom Igoe i David Mellis. Ime Genuino se tako u poslednjih godinu dana koristi za sve Arduino proizvode koji se prodaju van Sjedinjenih Američkih Država.

Genuino brend garantuje autentičnost svojih ploča i drugih proizvoda koji se prave u skladu sa open-hardware i open-source filozofijom, po čemu je Arduino prepoznatljiv od samog pojavljivanja na tržištu. Genuino omogućuje da Arduino open-source projekti postanu dostupni korisnicima širom sveta, uz pomoć vodećih lokalnih proizvođača u Evropi, Aziji, Južnoj Americi, Kanadi i Africi.

Kupovinom Genuino ploča u 012LAB prodavnici izbegavate rizik da umesto originala dobijete neku od kineskih kopija, koje nedozvoljeno koriste Arduino brend. Proizvode koje od ranije imamo u prodaji pod nazivom Arduino proizvedeni su u Evropi, tačnije u Italiji, pre razdvajanja unutar tima koji je stvorio Arduino brend, a sada vam nudimo i njihove najnovije Genuino ekvivalente.